Design

Hejsan, nyss så var mina kusiner här Amanda och Melina ni får gärna kolla in Amandas blogg den heter smilinglife.webblogg.se. Så vi fotade lite för hon ska fixa min blogg så jag får header och lite annat snyggt!:) -men Melina kommer hit sen så ska hon och ja va, men jag harinte så mycket mer att säga, så det här blev ett väldigt kort inlägg nu men hejdå:)

Sommar & Bad:)

Nu är det ju varmt och sen så ska jag, mamma, sandra, frida och mormor och bada ju:) det ska bli jätte roligt, men jag vet inte var det fick vi bestämma men jag tror inte att vi har bestämmt ännu. Men iallafall jag ska ha en klänning på mig kommer en bild på den sen!:) Det är bara några veckor kvar tills skolan börjar igen:( men det ska bli ganska roligt att börja femman med nya böcker och så:) och att träffa klassen igen, men tråkigt att plugga:( Men nu har jag inte så mycket mer att säga än att snart så kommer min blogg att ändras för min kusin ska hjälpa mig med header och lite annat men vi ses hejdå:)

Hej allihopa :)

Jag glömde skriva inlägg när vi kom hem igår, men jag orkade inte!;) Men iallafall idag så ska jag, mamma, Sandra, frida och mormor åka och bada:) det ska bli kul. Men nu kollar jag på tv, men vi ses sen ha det bra hejdå:)


Hem:/

Hej, är påväg hem från göteborg, vet att jag inte bloggat men haft fullt upp men jag skriver mer hemma hejdå:)


Hejsan;)

Hejsan just nu så sitter vi och pratar lite i ett riktigt coolt hus i Göteborg. Men jag börjar bli lite trött men jag ska inte gå och lägga mig ännu!:) Men just nu så blåser det JÄTTE mycket, och jag har ett eget rum det är roligt:) Min syrra Sandra försökte nyss göra så att Clara skulle somna men det gick inte så bra heheh:D men snart så ska jag bädda sängen med mamma så jag säger godnatt nu hejdå:)


Göteborg! :D

Hej klockan är ju snart åtta och jag tänkte skriva ett litet morgon inlägg. Jag är jätte trött men ändå glad för vi åker om typ nån timme. Eller jag vet inte, jag och Linnéa ska åka en liten bit tillsammans!:) Ååååh så kul det ska bli:) men nu ska jag avsluta det här inlägget för jag orkar inte skriva mer!:) Heejdå:)<3


Tråkigt:/

Hej, hej! Just nu så packar jag lite. Men jag är jätte trött. Och jag längtar tills imorrn men just nu så skulle jag kunna somna. Jag har jätte tråkigt, men jag orkar inte någonting. Men snart så ska jag äta tror jag, jag tror att det blir typ köttbullar och lite korv och potatis och gräslök och gräddfil men det är vad jag tror eller jag vet att det blir korv och köttbullar och gräslök för det såg jag! Men det andra chansade jag bara. Men nu orkar jag inte skriva mer, och ni vet att jag inte kan lägga ut bilder när jag bloggar på Ipaden och det gör jag ju nu och kommer göra hela veckan i Göteborg! Aaaaah imorrn åker vi men iallafall hejdå:);)&


Stan:)

Hejsan nyss så var jag på stan med min syrra Sandra. Vi åt på McDonalds, och jag hittade en snygg bikini på Ginatricot. Men jag hade inga pengar med mig så jag kunde inte köpa den. Men sen så träffade vi Sandras kompisar iallafall några av dom. Och då pratade vi lite om Gothia för dom ska också spela där, eller min andra syrra ska ju det men dom spelar i olika grupper. Men Sandra skulle typ vara med och coacha. Vi åker ju imorrn och det ska bli så kul, det tar 4h att åka dit vi åker ju bil men då ska jag lyssna på musik på Ipaden med hörlurar, åååååååhh vad jag längtar. Men snart så ska jag börja packa tills imorrn, men vi ses hejdå:)


:/

Hej om ni undrar varför jag lagt ut bilder på min syrra o hennes kompisar så var det hos för hon skulle spara de på hennes mobil!;) det var därför :)

:)


Jaaaaaaaaa :D

Hejsan, idag är jag jätte glad för nyss så fick pappa igång våran Ipad, det är den jag bloggar på nu. För det hade hänt nåt med den så man inte kunde använda den. Men nu går det så jag kan blogga på den i Göteborg!:) Aaaah imorrn åker vi längtar sååå mycket. Det ska bli jätte kul, idag så ska jag packa och blogga ganska mycket tror jag!:) Men nu har jag inte så mycket att säga mer, eller jo jag kan inte lägga ut bilder från den här om jag inte tar från Google för man kan inte ta foton med den här men jag kan skriva iallafall :D hejdå<3


Hej, hej ! :)

Hejsan, idag har jag varit hos doktorn och kollat min andning men hon var utländsk så vi förstog inget typ. Men hon sa att det var så i min ålder att..... aja hon sa en massa saker som jag inte orkar berätta!:) Men vi ska till en annan doktor en annan gång och han och pappa känner varann så pappa ska kolla med honom istället. Men iallafall jag hade tänkt börja blogga lite igen, men på söndag så åker vi till Göteborg för min syrra ska spela "Gothia" en fotbollscup som är i en vecka. Så då kan jag inte blogga, eller jo kanske jag ska kolla en gång till för ibland så går det inte att blogga på mobilen för mig, men jag ska kolla om jag kan ladda ner en sortes app. Men om jag inte bloggar på en vecka så vet ni ju att det är för att det inte går. Här kommer några bilder. Och förresten ikväll så kommer Linnea Delfin och hennes familj till oss och äter hejdå! :) <3
 
 
 

Bloggpaus!!!

Hejsan jag har ju inte bloggat på jätte länge men det är för jag gör andra saker för nu när det är sommar och varmt så är man ju ute hela tiden, så jag tänkte att jag tar en väldigt lång paus med bloggandet så får vi se när jag bloggar men nu har jag inge mer och säga så Hejdå!!! :)

RSS 2.0